Bun venit!

S.C. INTERCONTAINER S.R.L, societate cu capital privat integral romanesc, ofera orice tip de containere simple sau modulare, acestea putand fi realizate sau compartimentate si dupa propria schita a clientului. Avem scopul de a satisface nevoile clientilor nostri intr-un timp util, oferind produse si servicii de calitate.

Infiintata in anul 2007, compania INTERCONTAINER a intrat pe piata romaneasca cu produse de calitate si a insemnat o crestere ridicata datorita calitatii serviciilor oferite,experientei angajatilor sai, grija manifestata pentru client atat inainte cat si dupa actul de achizitionare.

Permanenta noastra preocupare o reprezinta adaptarea la cerintele si nevoile clientilor potentiali si deja existenti, mentinerea unor relatii excelente cu acestia in primul rand prin calitatea produselor oferite, printr-o permaneta adaptabilitate la cerintele si nevoile clientilor, prin oferirea prompta unui service in sau post garantie aferent containerelor sau constructiilor modulare realizate.

Date firma

Cod Unic de Inregistrare: RO22709683
Nr. de ordine in registrul comertului : J40/21010/08.11.2007
Cont: RO54BRDE441SV01138314410
Banca: BRD, Ag. MARIE CURRIE, Bucuresti, Romania